Anti Troep Groep Rozenburg

'Dromend van de dag dat we niet meer nodig zijn!"

Opgeruimd in 2021

Woensdag 12 mei 2021 (ergens in - en rondom Rozenburg)

Los van dit verslagje met foto's, zijn leden van de Anti Troep Groep ook op andere locaties en vaak op andere dagen actief. Samen met het groeiende aantal 'anonieme' troepruimers wordt hun bijdrage hier niet vermeld, maar reken maar dat het substantieel is!


Woensdag 28 april 2021 (ergens rondom Rozenburg)

De laatste tijd is het opvallende dat steeds meer Rozenburgers een grijper en afvalring aanvragen, omdat ook zij de aanblik van troep op straat zat zijn. De Anti Troep Groep is hier uiteraard enorm blij mee. Hoe meer zielen, hoe groter de kans op...


Woensdag 14 april 2021 (ergens in Rozenburg)

Waarom doen we dit toch steeds? Waarom doen anderen het? Waarom doen de meesten het niet? Waarom vinden velen het zo fijn dat wij het doen? Wanneer kunnen we er eindelijk mee stoppen?


Woensdag 31 maart 2021 (diverse locaties)

Vanochtend konden we 4 nieuwe medestanders uitrusten met een zwerfvuilgrijper en toebehoren. Een kleine greep uit de vondsten van deze ochtend...                        


Woensdag 17 maart 2021 (diverse locaties)

De dag van de landelijke verkiezingen voor de Tweede Kamer stemde ons niet erg positief. Onze inspanningen van de vorige keer leken teniet gedaan door misbruikers van de 'wegwerpwelvaart', waarin we tegenwoordig met elkaar leven. Tot onze grote verbazing kruiste ons pad vanochtend die van de burgemeester. Zijn oprechte complimenten waren als balsem tegen de sombere stemming.


Woensdag 03 maart 2021 (diverse locaties)

ATG'ers in de mist. Zelfs met weinig zicht was de rommel in de Rozenburgse buitenruimtes prima zichtbaar. Vanochtend is Patrick Wanders ons komen fotograferen ter illustratie van een verhalenreeks welke vermoedelijk geplaatst zal worden in onze Courant 'De Schakel'.


Woensdag 17 februari 2021 (diverse locaties)

Verleden week leek het er even op dat al het zwerfvuil in Rozenburg als 'sneeuw voor de zon' was verdwenen, totdat de zon de sneeuw liet verdwijnen... Het was weer huilen vandaag!

Woensdag 20 januari 2021 (diverse locaties)

Vanochtend was de kans groot om een ATG'er te ontmoeten in het wild, want er werd op 6 plekken tegelijk opgeruimd. Nog los van de rondes die sommigen van ons op andere dagen lopen, is er veel rommel van straat en uit de bosjes gehaald. Nu maar hopen dat de AVR nog ruimte heeft...

Woensdag 06 januari 2021 (diverse locaties)

De Anti Troep Groep heeft de opruimwerkzaamheden hervat. De eerste keer dit jaar weer in gevecht tegen de bierkaai. Het lijkt een verloren strijd, maar we hopen dat de aanhouder uiteindelijk wint.